Μαν. Σουτζής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, είμαι πολύ περήφανος»

Ο Μανώλης Σουτζής, εξέφρασε την περηφάνια του για τους ποδοσφαιριστές του μετά τη νίκη (3-0) επί του ΠΟΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως η ομάδα του έλεγξε πλήρως το παιχνίδι και έβγαλε αντίδραση μετά την κακή όπως την χαρακτήρισε Κυριακή της περασμένης εβδομάδας και την ήττα από το Μαρκό.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε: «Αλήθεια είναι αυτό. Δεν είναι η ήττα, είναι και ο τρόπος που έρχεται η ήττα.

Είχαμε μία κακή Κυριακή την περασμένη εβδομάδα. Δουλέψαμε πάρα πολύ πάνω στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί νομίζω δεν μας αρμόζει σαν ομάδα μια τέτοια εμφάνιση που κάναμε. Νομίζω ότι σήμερα αν εξαιρέσω τα πρώτα 7-8 λεπτά που δεν μπήκαμε καλά.

Από εκεί πέρα νομίζω ελέγξαμε πλήρως στο πρώτο ημίχρονο. Βάλαμε τρία γκολ, είχαμε ένα δοκάρι, νομίζω είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Και νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι, να μπορέσουμε να αλλάξουμε παιδιά, να φρεσκάρουμε την ομάδα. Και νομίζω ότι κύλησε σε γενικές γραμμές πολύ ήρεμα, δεν είχε πάρα πολλές φάσεις. Είχαμε πάλι και στο δεύτερο ημίχρονο μία-δύο καλές ευκαιρίες.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Νομίζω ότι βγάλανε πολύ μεγάλη αντίδραση απέναντι σε ένα τεράστιο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΟΑ. Μία πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ ποιότητα.

Και πραγματικά είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά. Να ευχηθώ στο ΠΟΑ καλή συνέχεια και να επιτύχουν τους στόχους τους. Και εύχομαι όχι μόνο στο ΠΟΑ, αλλά και όλες τις Κρητικές ομάδες να επιτύχουν τους στόχους τους και να είναι του χρόνου στη Γ Εθνική.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα. Έχουμε πάρει πάρα πολλά παιδιά καινούργια.

Χρειαζόμαστε χρόνο, όμως δεν θέλω ούτε δικαιολογίες να βρίσκω ούτε τίποτα.

Νομίζω ότι έχουμε πάρει παιδιά με πολύ ποιότητα, με πολύ καλό χαρακτήρα. Σίγουρα χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλουμε θα το πετύχουμε και σε μερικά παιχνίδια νομίζω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι σαν ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P