Συνεχίζει για τρίτη θητεία ο Γιάννης Σαλούστρος

Ο Γιάννης Σαλούστρος εκλέχθηκε για τρίτη φορά ως πρόεδρος του Αετού Ανωγείων.

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του Αετού Ανωγείων για τις εκλογές του νέου Δ.Σ., με τον Γιάννη Σαλούστρο να εκλέγεται για τρίτη φορά πρόεδρος της ομάδας, ενώ έχει ήδη δρομολογήσει την έναρξη της ανακαίνισης του γηπέδου των Ανωγείων.

Η ανακοίνωση του Αετού Ανωγείων:

«Για τρίτη θητεία ο Γιάννης Σαλούστρος παραμένει στο Δ.Σ. της ομάδας, όπου εκλέχθηκε πρόεδρος και θα συνεχίσει να ηγείται Διοικητικά στην προσπάθεια του Αετού Ανωγείων.

Έπειτα από γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (6/10/2024) αλλά και εκλογές στο Δ.Σ. της ομάδας, ο Γιάννης Σαλούστρος παραμένει στην προεδρία του σωματείου ενώ επίσης είναι πολύ σημαντική η παρουσία νέων προσώπων στο νέο συμβούλιο της ομάδας. Ο λόγος για τους πρώην ποδοσφαιριστές του Αετού Μανώλη Σπαχή και Στέλιο Παπαδομιχελάκη οι οποίοι αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην ομάδα, ως οι δυο νέοι γενικοί αρχηγοί, ο πρώην ποδοσφαιριστής επίσης Διομήδης Σκανδάλης ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του έφορου. Επίσης σημαντικό ρόλο στο συμβούλιο ως νέο Γραμματέας αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Σαλούστρος.

Από το παλιό συμβούλιο θα βρίσκεται ως αντιπρόεδρος ο Γιάννης Σπαχής, σε ρόλο ταμία ο Αλέκος Κονιός. Συνεχίζει επίσης ο Άρης Χαιρέτης αλλά και ο στρατιώτης του συλλόγου Νίκος Καλομοίρης, ο οποίος μετράει πολλά χρόνια προσφοράς στον Αετό Ανωγείων τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και σε διάφορες θέσεις στην Διοίκηση.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του Αετού Ανωγείων

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σαλούστρος Γιάννης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σπαχής Γιάννης

ΤΑΜΙΑΣ: Κονιός Αλέκος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σαλούστρος Βαγγέλης

ΈΦΟΡΟΣ: Σκανδάλης Διομήδης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ: Παπαδομιχελάκης Στέλιος, Σπαχής Μανώλης

ΜΕΛΗ: Καλομοίρης Νίκος, Χαιρέτης Αριστείδης

Σε δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Αετού Ανωγείων ο πρόεδρος Γιάννης Σαλούστρος αναφέρει τα εξής:

“Ευχαριστούμε τα μέλη του σωματείου που προσήλθαν και ψήφισαν. Έκλεισε ένας κύκλος του προηγούμενου συμβουλίου όπου κατάφερε να μεταφέρει την ομάδα να αγωνίζεται στα γήπεδα του Ηρακλείου και να την ανεβάσει τρεις κατηγορίες με αποτέλεσμα να αγωνίζεται φέτος στην μεγαλύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου και να έχει δρομολογήσει μαζί με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου Ανωγείων και προσωπικά του Δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης του σταδίου Ανωγείων.

Το νέο ΔΣ με την συμμετοχή νέων ανθρώπων με εμπειρία και ιστορία στα αθλητικά δρώμενα του σωματείου ξεκινάμε με την ίδια όρεξη για να οργανώσουμε την λειτουργία του σταδίου μόλις ολοκληρωθούν εργασίες σε ένα νέο πλαίσιο δραστηριοτήτων λειτουργίας του όπου θα μπορεί ο κάθε Ανωγειανός και Ανωγειανή να βρίσκει ένα χώρο οργανωμένο για να αθλείται ή να ψυχαγωγείται με νέες αθλητικές δραστηριότητες που θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε στον χώρο.

Θέλουμε την βοήθεια των συγχωριανών μας σε αυτή την προσπάθεια και καλούμε άνδρες και γυναίκες που τους ενδιαφέρει η ενασχόλησή τους με τις δραστηριότητες του σταδίου με την ενεργεί συμμετοχή τους ή με ιδέες που μπορεί να μας βοηθήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να οργανώσουμε όσο γίνεται καλύτερα την λειτουργία του σταδίου”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P