Αινιγματικός Φραντζέσκος: «Ξέρουμε τι συμβαίνει, θα το συζητήσουμε πρώτα με τα παιδιά»

Αινιγματικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την βαριά ήττα (3-0) από τον Γιούχτα ο Κώστας Φραντζέσκος, τονίζοντας αρκετές φορές πως «ξέρουμε τι συμβαίνει, θα το συζητήσουμε με τα παιδιά», για την έλλειψη συγκέντρωσης που τόνισε πως παρουσίασε η ομάδα του.

Ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας μετά το παιχνίδι τόνισε: «Είναι μια απλή εξέλιξη. Όταν σε τέτοια παιχνίδια και όταν ο αντίπαλος σου έχει έρθει από μια βαριά ήττα και αυτό που είπαμε όλη την εβδομάδα, να είμαστε προετοιμασμένοι για το τοπικό ντέρμπι, ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε πάθος μέσα στο παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες μέσα στο παιχνίδι μας, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι.

Οπότε σε αυτές τις λεπτομέρειες, με μία σέντρα, ενώ ήμασταν οργανωμένοι στην άμυνά μας, δεχτήκαμε το γκολ. Από εκεί και μετά, λες και χάθηκαν τα πάντα. Για άλλη μια φορά. Σας είπα, το ποδόσφαιρο είναι μέσα στο γήπεδο.

Δεν είναι τα ονόματα, ούτε οι προπονητές ούτε το γήπεδο. Μέσα στις τέσσερις γραμμές. Αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος μέσα στις τέσσερις γραμμές, δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα.

Και εμείς δεν είμαστε. Ξέρουμε τι συμβαίνει. Πρώτα θα το συζητήσουμε με τα παιδιά. Ξέρουμε τι συμβαίνει. Ειλικρινά σας μιλάω. Ξέρω τι συμβαίνει. Θα το συζητήσουμε με τα παιδιά.

Και πιστεύω ότι θα βρούμε τη λύση. Δεν είναι, σας είπα ξανά, δεν είναι μόνο να πεις ότι θα παίξεις ένα παιχνίδι. Είναι πολλές λεπτομέρειες για ένα παιχνίδι.

Αυτά πρέπει να κάνουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P