Παλικαρίσιο διπλό των Δειλινών στην Αγία Βαρβάρα!

Μία πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Αγία Βαρβάρα πήραν τα Δειλινά, που άντεξαν παρότι αγωνίστηκαν για περίπου μισή ώρα με παίκτη λιγότερο!

06/10/2024-16:00
Α2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 3
Ημίχρονο: 1-1
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
2
ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ
3
Τελικό
Γκολ
56'
Γκολ (με πέναλτι)
67'
 

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι τα Δειλινά πήραν την πρώτη τους φετινή νίκη, επικρατώντας με 3-2 μέσα στην Αγία Βαρβάρα, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά και στο 14′ πήραν το προβάδισμα με τον Χατζηγεωργίου να πλασάρει εύστοχα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και με μία ωραία συνεργασία με Βαρούχα και Κεφαλούκο, έπειτα από κλέψιμο του Γκιουλμιχάκη, η μπάλα έφτασε στον Σακλαμάκη που ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Γιάννη Κοντάκη εμφανίστηκε μεταμορφωμένη στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και μπόρεσε με την έναρξη της επανάληψης να κάνει το 1-2 με τον Βαρούχα να κάνει ωραία ενέργεια, να κόβει στον Σακλαμάκη, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να γίνει η ανατροπή.

Μάλιστα, έχοντας πάρει ψυχολογία τα Δειλινά βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Βρετό να σκοράρει στο 56′ με το κεφάλι μετά από κόρνερ του Κεφαλούκου. Η φάση που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα ήρθε δέκα λεπτά μετά, όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, αποβάλλοντας μάλιστα τον Βρετό που υπέπεσε στην παράβαση.

Ο Χατζηγεωργίου εκτέλεσε εύστοχα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, τα Δειλινά μπόρεσαν στα περίπου 30 λεπτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, με μεγάλη προσπάθεια, παίρνοντας έτσι μία πολύ σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P