Λ. Αθανασάκης: «Ήταν πρεμιέρα για κάποια από τα παιδιά-Είδαμε θετικά στοιχεία στο παιχνίδι»

Ο Λευτέρης Αθανασάκης σχολίασε στο GRANDSPORT την ήττα από την Θέρισο, τονίζοντας πως κάποια από τα παιδιά του έπαιζαν πρώτη φορά σε μεγάλο γήπεδο σε επίσημο παιχνίδι.

Ο προπονητής του Μαρτινέγκο δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, όμως κρατάει τα θετικά στοιχεία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ θέλει αρκετή δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Αθανασάκη:

«Μπήκαμε μουδιασμένα στο παιχνίδι, γιατί ήταν η πρεμιέρα για κάποια από τα παιδιά σε γήπεδο 11 επί 11 σε ερασιτεχνικό επίπεδο, και μπήκανε κάπως αγχωμένα μέχρι να βρούμε λίγο τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο. Μέχρι τότε είχαμε ήδη δεχτεί κάποια γκολ, τα οποία δεν μας άφησαν να πάρουμε ψυχολογία.

Από κει και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο κάπως αλλάξανε τα πράγματα, ηρεμήσαμε λίγο, και βρήκαμε περισσότερες καλές και σωστές επιλογές στο γήπεδο με λίγη αυτοπεποίθηση. Μπήκαμε στο παιχνίδι, κι επειδή ρισκάραμε δεχτήκαμε κι άλλα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο κρατάμε τα θετικά, θέλουμε αρκετή δουλειά. Τα παιδιά είναι ακόμα καινούργια, όλα μαζί, είναι νέα ομάδα, κι έχει και μικρές ηλικίες. Συνολικά δεν ήμασταν καλοί, όμως χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου μας έδειξε αρκετά καλά πράγματα, και αρκετά θετικά στοιχεία. Τα παιδιά αυτά έχουν ταλέντο, αλλά αυτή τη στιγμή, όπως έγινε η αρχή, δεν τους βοήθησε, με την ψυχολογία τους να βγάλουν αυτά τα στοιχεία. Στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε ψυχολογία, δείξαμε το ταλέντο μας, θέλουμε δουλειά.

Συγχαρητήρια στην Θέρισο για τη δίκαιη νίκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P