Πρεμιέρα-όνειρα στο ιστορικό πρώτο παιχνίδι του Αγίου Ιωάννη!

Ο Άγιος Ιωάννης συνδύασε με νίκη την ιστορική πρεμιέρα του στα γήπεδα της ΕΠΣΗ, επικρατώντας με 4-0 της Γόρτυνας στο γήπεδο «Περιφέρειας/Πανεπιστημίου»

05/10/2024-19:00
Β2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 1
Ημίχρονο: 2-0
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4
ΓΟΡΤΥΣ
0
Τελικό
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
 

Ιδανικό ήταν το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του νεοσύστατου Αγίου Ιωάννη που επιβλήθηκε με 3-0 της Γόρτυνας, για να ξεκινήσει νικηφόρα την παρουσία του στα ηρακλειώτικα γήπεδα. Μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με τον κόσμο της περιοχής να αγκαλιάζει τη νέα προσπάθεια, δημιουργώντας μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ο Άγιος Ιωάννης πήρε ώθηση από νωρίς και πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του Γούργλουλα ήδη στο 12ο λεπτό.

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά ο Δημήτρης Τσαφαντάκης πήρε τη μπάλα και στο 18′ έκανε το 2-0 για λογαριασμό των γηπεδούχων που έδειξαν από νωρίς πως θέλουν πολύ να ξεκινήσουν με τρίποντο.

Ο Δημήτρης Τσαφαντάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αγίου Ιωάννη, αφού στο 55′ ολοκλήρωσε με ωραίο τελείωμα τη συνεργασία των γηπεδούχων, κάνοντας το 3-0, που σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του.

Η καλύτερη στιγμή για τη Γόρτυνα ήρθε στο 62′ όταν η προσπάθεια των φιλοξενούμενων σταμάτησε στο δοκάρι μετά και από παρέμβαση του Στεφανάκη. Σκόρερ χρίστηκε και ο παίκτης-προπονητής των γηπεδούχων, Κώστας Τσαφαντάκης, που μετά από πάσα του αδερφού του Δημήτρη, έκανε το 4-0 στο 87′!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P