Τον… χαβά του ο Εργοτέλης!

Αν και συνάντησε δυσκολίες, ο Εργοτέλης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αετού Ανωγείων, επικρατώντας με 2-1, δίνοντας συνέχεια στο εντυπωσιακό του ξεκίνημα στην Α1 ΕΠΣΗ.

05/10/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 4
Ημίχρονο: 2-0
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
2
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
1
Τελικό
ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 

Τη νίκη με 2-1 επί του Αετού Ανωγείων πανηγύρισε ο Εργοτέλης, πανηγυρίζοντας το τρίτο τρίποντο σε ισάριθμές αναμετρήσεις στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πριν καλά καλά οι δύο ομάδες βγουν από τα αποδυτήρια, ο Εργοτέλης μπήκε φουριόζος στο ματς και μόλις στο 1ο λεπτό έκανε το 1-0. Ο Ορόζκο Γκονζάλεζ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και δεν λάθεψε στο τελείωμα του, πετυχαίνοντας το 1-0, που ήταν και το πρώτο γκολ του Κολομβιανού επιθετικού με τα «κιτρινόμαυρα».

Ο Αετός μετά την ψυχρολουσία του γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, ωστόσο ο Εργοτέλης ήταν εκείνος που βρήκε και δεύτερο γκολ στο 32′. Ο Κεφαλούκος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δουλγεράκης έβαλε το πόδι και με προβολή έκανε το 2-0 για την ομάδα του Μηνά Πίτσου που έβαλε από νωρίς βάσεις νίκης.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ με το οποίο ξαναμπήκαν στο ματς. Ο Βιτώρος στο 54′ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Μιράσι για το 2-1.

Παρότι δέχτηκε το πρώτο του γκολ για φέτος, ο Εργοτέλης διατήρησε την ψυχραιμία του και μάλιστα έχασε ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 82′ όταν το φοβερό σουτ του Τάγγινη τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Παγωμένου. Μάλιστα ο ικανός εξτρέμ είχε λίγο νωρίτερα κι άλλο δοκάρι με σουτ, ενώ το «σίδερο» σημάδεψε και ο Ντάγια με το κεφάλι λίγο πριν το τέλος. Έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Εργοτέλη να παίρνει ακόμα ένα πολύτιμο τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P