Στοίχημα: Σκοράρουν στο 2.10 Ίντερ και Τορίνο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αγωνιστική δράση το Σάββατο (05/10) και οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι αρκετές. Παιχνίδια με ενδιαφέρον υπάρχουν στο πρόγραμμα Σούπερ Λιγκ σήμερα, ενώ το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό από τη Σέριε Α και την αναμέτρηση Ίντερ – Τορίνο.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ίντερ που συνέτριψε με 4-0 στο Μιλάνο τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο προηγούμενο παιχνίδι για τη διοργάνωση αναδείχτηκε ισόπαλη (0-0) στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ για τη Σέριε A έχασε στο “Giuseppe Meazza” με 2-1 στο ντέρμπι με τη Μίλαν και εκτός έδρας κέρδισε με 3-2 την Ουντινέζε και αναδείχτηκε ισόπαλη, 1-1, με την Μόντσα. Στους πέντε τελευταίους επίσημους αγώνες στην έδρα της έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία, 1-1 με τη Λάτσιο και μια ήττα. Έχει σημειώσει εννιά τέρματα στα τρία τελευταία ματς στο γήπεδό της. Στους τρεις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της, όμως, δέχτηκε γκολ.

Γνώρισε την πρώτη της ήττα στην τρέχουσα Σέριε A η Τορίνο, εντός έδρας με 3-2 από τη Λάτσιο. Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ιταλίας, καθώς έχασε εντός έδρας με 2-1 από την Έμπολι, ενώ για το πρωτάθλημα κέρδισε με 3-2 στη Βερόνα την τοπική ομάδα και αναδείχτηκε ισόπαλη, 0-0, στο Τορίνο με τη Λέτσε. Είναι αήττητη στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς, έχοντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, με 2-2 κόντρα στη Μίλαν. Έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Μόνο σε ένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, όμως, δεν δέχτηκε γκολ.

Ανεβάζει ρυθμούς η Ίντερ, που είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, όμως, η άμυνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η Τορίνο δημιουργεί φάσεις, έχει εύκολο το γκολ και μπορεί να σκοράρει και στο Μιλάνο. Θα επιλέξουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P