Δ. Χριστοφής: «Πρόκληση το παιχνίδι με τον Μοχό-Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ο Δημήτρης Χριστοφής μίλησε στα social media της Μινωικής για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Μοχό, αλλά και την θέληση για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.

Ο Δημήτρης Χριστοφής έχει μέχρι στιγμής τις περισσότερες συμμετοχές σε γκολ στις τάξεις της Μινωικής, αφού μετράει ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ από δική του εκτέλεση φάουλ ήρθε το αυτογκόλ στο παιχνίδι με τον Αλμυρό για το 0-1 στην αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Χριστοφή:

Για το παιχνίδι με τον Μοχό: «Το παιχνίδι με τον Μοχό είναι σίγουρα μια πρόκληση, αλλά είμαστε έτοιμοι. Έχουμε προετοιμαστεί καλά με τη βοήθεια του προπονητή, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας στον αγωνιστικό χώρο».

Για την συμμετοχή στα γκολ: «Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στα γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε μια ομάδα με πλάνο και στόχους. Δουλεύουμε όλοι μαζί στα στημένα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Θέλω να βελτιώσω το τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού μου και να βοηθάω ακόμα περισσότερο την ομάδα».

Για την επιστροφή στις νίκες: «Θέλουμε πολύ να επιστρέψουμε στις νίκες και θα κάνουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P