Δ. Κεφαλούκος: «Οι πρώτες ομάδες θα έχουν μικρή διαφορά-Θα μας δώσουν ψυχολογία οι 3 βαθμοί»

Ο Δημήτρης Κεφαλούκος μίλησε για το παιχνίδι με τον Αετό Ανωγείων, ενώ καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για να δώσουν ώθηση στην ομάδα.

Ο μέσος του Εργοτέλη, Δημήτρης Κεφαλούκος, μίλησε στους λογαριασμούς της ομάδας για το παιχνίδι με τον Αετό Ανωγείων για την 4η αγωνιστική της Α1, αλλά και την ανταγωνιστικότητα του φετινού πρωταθλήματος, μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κεφαλούκου:

«Φέτος βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά. Πιστεύω θα δούμε και βλέπουμε ήδη ένα από τα πιο ωραία και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα τις τελευταίας δεκαετίας. Οι πρώτες ομάδες θα έχουν μικρή διαφορά μεταξύ τους και η λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά.

Όσον αφορά την ομάδα μας, υπάρχει τέλειο κλίμα στα αποδυτήρια, είμαστε μια οικογένεια και περνάμε καλά. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και δουλεύουμε κάθε μέρα σε επαγγελματικά επίπεδα. Αυτό δίνει κίνητρο στα νέα παιδιά να αποδείξουν πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Είμαστε μια καινούργια ομάδα αλλά πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μας. Το προπονητικό τιμ έχει κάνει πολύ καλές επιλογές με καλά παιδιά και καλούς παίχτες. Έχουμε δέσει μεταξύ μας και βοηθάμε τα νέα παιδιά με τα σωστά βήματα και τις σωστές οδηγίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο του Εργοτέλη που, στα δύο πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα μας, είναι δίπλα μας και στηρίζει την καινούργια προσπάθεια, να φέρουμε τον Εργοτέλη εκεί που αξίζει να είναι.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Αετό Ανωγείων, κάθε εβδομάδα βλέπουμε χωριστά τον αντίπαλο, δουλεύοντας πάνω στις δικές μας δυνατότητες και δικές του αδυναμίες, σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή. Θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς γιατί θα μας δώσει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Καλούμε και πάλι τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας δώσουν ώθηση.

Εύχομαι να έχουμε ένα ωραίο παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P