Θ. Μίχος: «Αρκετά ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα-Να είμαστε μια παρέα όλοι μαζί»

Ο ποδοσφαιριστής του Αγίου Ιωάννη, Θανάσης Μίχος, μίλησε στο GRANDSPORT για την πρώτη χρονιά της ομάδας, τους στόχους της, και την πρεμιέρα.

Ο Θανάσης Μίχος αποχώρησε από τον Μοχό το καλοκαίρι, μετά από μια γεμάτη πενταετία στα γήπεδα της σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΗ, και συμφώνησε με τον Άγιο Ιωάννη για να τον βοηθήσει με την εμπειρία του για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της Β2.

Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να χαρεί το ποδόσφαιρο της, σαν μια ενωμένη παρέα, ενώ αναγνωρίζει την δυσκολία μιας πρεμιέρας στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Θανάση Μίχου:

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα προβλέπεται αρκετά ανταγωνιστικό με αρκετές ομάδες που αναζητούν την άνοδο και άλλες βέβαια που απαρτίζονται κυρίως από δικά τους παιδιά, κάτι πολύ σημαντικό».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι της ομάδας είναι κατά κύριο λόγο να είμαστε μια παρέα, ενωμένοι όλοι μαζί, να περνάμε όμορφα και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, για να το χαρούμε και ότι προκύψει καλώς ας έρθει».

Για την στήριξη και την συμμετοχή στην πρώτη χρονιά του Αγίου Ιωάννη: «Έχουν έρθει πολλά παιδιά στην ομάδα που δεν είχαν ποτέ δελτίο και κάνουν την προπόνηση τους. Επίσης πάντα, σε κάθε προπόνηση, είναι οι άνθρωποι της ομάδας δίπλα μας και πιστεύω και στους αγώνες θα έχουμε μεγάλη ανταπόκριση».

Για το παιχνίδι με την Γόρτυνα: «Η πρεμιέρα είναι πολλές φορές απρόβλεπτη, η Γόρτυνα είναι μια ομάδα που αγωνιζόταν για χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες, και θα είναι σίγουρα ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P