Έτοιμος για την πρεμιέρα ο ΟΦΑΜ – «Πάμε χωρίς φόβο»

Την προετοιμασία του για την πρεμιέρα με τον ΠΟΑ Β’ ολοκλήρωσε ο ΟΦΑΜ – Οι δηλώσεις του Πέτρου Γιακουμάκη στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓.

Απέναντι στον ΠΟΑ Β’ στο Ατσαλένιο δοκιμάζεται ο ΟΦΑΜ στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν. Τα προβλήματα στην πρεμιέρα δεν λείπουν για τον Πέτρο Γιακουμάκη, που δεν θα έχει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στη διάθεση του τους Μπαγκαλάκη, Σηφάκη και Κραουνάκη, ενώ αμφίβολη για τον ίδιο λόγο είναι ο Λεμονάκης. Τραυματίας είναι ο Ανδρεαδάκης.

Μιλώντας για το παιχνίδι ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως αρκετές είναι οι δυνατές ομάδες, ενώ στο σχόλιο του για το παιχνίδι ο Πέτρος Γιακουμάκης ανέφερε πως ο ΟΦΑΜ πηγαίνει στο ματς δίχως φόβο.

Αναλυτικά είπε: «Καταρχάς, καλή αρχή σε όλους! Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο και αθλητικό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Ο όμιλός μας είναι γεμάτος προκλήσεις, καθώς κάθε ματς θα έχει τη δική του ιδιαιτερότητα. Αναμφίβολα, θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με ομάδες που ξεχωρίζουν στην κατηγορία, όπως ο ΠΟΑ Β’, η Θέρισσος, το Άλογο, και πιστεύω πως μαζί με τη δική μας ομάδα, αυτές θα έχουν τον πρώτο λόγο. Φυσικά, δεν υποτιμάμε καμία ομάδα.

Όσο για την πρεμιέρα, κάθε τέτοιο ματς είναι πάντα δύσκολο. Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς φόβο. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P