Μιχ. Κασσωτάκης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ο Μιχάλης Κασσωτάκης, για τη δύσκολη αναμέτρηση του Ρωμανού στην έδρα του Ανθεστίωνα. αλλά και το ξεκίνημα της ομάδας της Ελιάς στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ρωμανού υποστήριξε πως παρότι το παιχνίδι στο Θραψανό είναι δύσκολο, στόχος είναι η νίκη, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Μιλώντας για το πρωτάθλημα της Α1, ο ικανός γκολκίπερ δεν έχρισε κάποια ομάδα ως φαβορί, αφπύ τόνισε πως όλα θα κριθούν στο τέλος, με πολλές δυνατές ομάδες.

Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Την Κυριακή έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Ανθεστίωνας. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας, να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη νίκη, γιατί πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών.

Για το ξεκίνημα στη σεζόν: «Το ξεκίνημα της χρονιάς μας βρίσκει με μικρή συγκομιδή βαθμών, αν το συγκρίνουμε με την περσινή χρονιά που στην τρίτη αγωνιστική είχαμε το απόλυτο. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος η χρονιά ξεκίνησε με τρία ντέρμπι, με τρία δύσκολα παιχνίδια.

Για το αν υπάρχει φαβορί στο πρωτάθλημα: «Για το φετινό πρωτάθλημα μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων. Δεν έχω δει όλες τις ομάδες για να σου δώσω ξεκάθαρο φαβορί και δε θέλω να αδικήσω καμία ομάδα. Πάντως, νομίζω ότι όλα θα κρίνονται μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P