ΟΦΑΜ: Αφιερωμένη στον Γ. Άσπρη η νέα φανέλα, με έμφαση στο τοπικό στοιχείο

Στον αείμνηστο Γιάννη Άσπρη είναι αφιερωμένη η νέα φανέλα του ΟΦΑΜ.

Τη νέα του εμφάνιση της παρουσίασε η ομάδα από το Τσαλικάκι, με έμφαση στο τοπικό στοιχείο, καθώς όπως παρατηρείται στο αριστερό μπράτσο της υπάρχει η πρόσοψη του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Τσαλικακίου που είναι προστάτης και βοηθός όχι μόνο της ομάδας αλλά και ολόκληρης της περιοχής.

Από κάτω ακριβώς είναι γραμμένα τα αρχικά του Γιάννη Άσπρη, ο οποίος αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι στον ΟΦΑΜ, στον όποιο μάλιστα είναι αφιερωμένη η νέα εμφάνιση.

Η ανακοίνωση: «Με μεγάλο ενθουσιασμό παρουσιάζουμε τη νέα φανέλα της ομάδας μας για τη σεζόν 2024-2025!

Μια φανέλα στην οποία έχουμε δώσει έμφαση στο τοπικό στοιχείο του Τσαλικακίου καθώς όπως παρατηρείται στο αριστερό μπράτσο της υπάρχει η πρόσοψη του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Τσαλικακίου που είναι προστάτης και βοηθός όχι μόνο της ομάδας μας αλλά και ολόκληρης της περιοχής μας!

Από κάτω ακριβώς θα εντοπίσετε με Κεφαλαία Γράμματα τα δυο Αρχικά Γ.Α. Τα οποία έχουν αξία ανεκτίμητη για όλους εμάς καθώς αναφέρονται στον πρώην αντιπρόεδρο της Ομάδας μας Γιάννη Άσπρη ο οποίος δεν είναι πλέον κοντά μας αλλά αγάπησε και αγαπήθηκε από την ομάδα μας αποτελώντας θεμέλιο λίθο από την επανίδρυση της και πρόσφερε τόσα πολλά σε εκείνη αλλά και στην περιοχή του Τσαλικακίου!

Η φετινή μας φανέλα είναι αφιερωμένη στον Γιάννη που θα παρακολουθεί την προσπάθεια της ομάδας μας από εκεί ψηλά!!!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P