Ν. Χαλκιαδάκης: «Κάθε ματς είναι τελικός, γνωρίζουμε τις δυσκολίες»

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Ρεθυμνιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Καισαριανής.

Ο Ρεθυμνιακός έχει παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο στις πρώτες δύο αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αν και η συγκομιδή βαθμών δεν ήταν η αναμενόμενη.

Παρά την έλλειψη αποτελεσμάτων, η ομάδα δεν νιώθει ψυχολογική πίεση, αλλά αντίθετα πεισμώνει, πιστεύοντας ότι η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά από την προετοιμασία μέχρι τώρα θα αποδώσουν σύντομα καρπούς.

Το κλίμα στην ομάδα παραμένει αισιόδοξο, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Νίκου Χαλκιαδάκη, αρχηγού του Ρεθυμνιακού, για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό Αστέρα στην Καισαριανή την Κυριακή.

Ο έμπειρος μέσος τόνισε: «Για εμάς, κάθε ματς είναι ένας τελικός, όπως θα είναι και αυτό της Κυριακής. Δυστυχώς, ξεκινήσαμε άσχημα όσον αφορά τα αποτελέσματα, αλλά μέσα από τη σκληρή δουλειά στην προπόνηση, με την καθοδήγηση του προπονητή μας και ολόκληρου του τεχνικού τιμ, προσπαθούμε να βγάζουμε κάθε φορά ανταγωνιστικότητα, πάθος και καλό ποδόσφαιρο, συνδυάζοντας το φυσικά με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να παίζουμε ορθολογικό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνουμε τον σκοπό μας, που είναι η νίκη. Αν και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν μας ευνοούν, είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της κατηγορίας, όπως αρμόζει σε ένα σύλλογο που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο νομό.

Για τον αγώνα της Κυριακής, γνωρίζουμε τη δυσκολία και τη δυναμική του αντιπάλου. Έχουμε δουλέψει μέσα στην εβδομάδα και πιστεύω ότι η δουλειά μας θα βγει στο γήπεδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P