Αντ. Μανουσάκης: «Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες»

Ο τεχνικός του Κόρακα, Αντώνης Μανουσάκης μίλησε στο GRANDSPORT λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα της ομάδα του στην Β2 ΕΠΣΗ.

Στις δηλώσεις του ανέφερε τις παγίδες που κρύβει κάθε πρεμιέρα όπως και την δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος.

Επίσης δήλωσε ότι θα υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο, όντας ένα πολύ ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρεμιέρα με την Γαρίπα: «Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες διότι κρύβουν πάντα παγίδες. Εμείς παίζουμε με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικούς σκοπούς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα παρά τις σημαντικές απουσίες μας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για την ποιότητα των ομάδων στο πρωτάθλημα: «Η άποψη μου είναι ότι φέτος το πρωτάθλημα προμηνύεται πιο δυνατό απ’ ότι πέρυσι. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να υπάρχει ενδιαφέρον μέσα στην σεζόν. Εμείς θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζω ότι με όμορφο ποδόσφαιρο θα μπορέσουμε να καταφέρουμε να βρισκόμαστε κι εμείς ψηλά στην βαθμολογία! Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P