Γρ. Παντερής: «Ο Αλμυρός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί»

Για το ματς με τις Μοίρες και όχι μόνο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Γρηγόρης Παντερής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αρχικά μίλησε για τον στόχο του Αλμυρού και την εικόνα που δείχνει η ομάδα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Τέλος μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, αλλά και για το ματς με τις Μοίρες.

Για τον στόχο του Αλμυρού και την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα: «Δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμα για πορείες ομάδων ,καθώς οι ομάδες βρίσκονται στην περίοδο σύνταξης τους και προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Ο Αλμυρός, είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί διότι είναι από τις πιο βαριές φανέλες στην κατηγορία και για αυτό κάθε Κυριακή στοχεύουμε για την νίκη .

Όσο αναφορά την εικόνα μας μέχρι τώρα, είναι θετική υπάρχουν όμως περιθώρια βελτίωσης και για αυτό ο σκοπός μας είναι η σκληρή δουλειά και η εξέλιξη της ομάδας».

Τέλος θέλω να προσθέσω ότι ο αλμυρός είναι μια νεοσύστατη ομάδα η οποία έχει συσπηρωσει ένα σύνολο ποιοτικών ποδοσφαιριστών και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται.

Για την δική σου παρουσία πραγματοποιείς εξαιρετικό ξεκίνημα είσαι ικανοποιημένος: «Είμαι ικανοποιημένος, έχω προσαρμοστεί απόλυτα στο κλίμα της ομάδας το οποίο είναι εξαιρετικό και θα προσπαθήσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για το καλό της ομάδας».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος βάσει των όσων έχουμε δει μέχρι τώρα: «Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς πιστεύω ότι πολλές ομάδες θα διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις»

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τις Μοίρες: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σίγουρα πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να φύγουμε με το τρίποντο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P