Η επετειακή νέα εμφάνιση της Αγίας Βαρβάρας

Η Αγία Βαρβάρα ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας επετειακής φανέλας για τα 50 χρόνια του σωματείου.

Η διοίκηση της ομάδας, παρουσίασε τη νέα φανέλα μέσα από την επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όντας διαθέσιμη σε όλα τα μεγέθη, συνοδευόμενη από τσάντα δώρου με το σήμα της ομάδας.

Η νέα εμφάνιση της Αγίας Βαρβάρας έχει ιστορικό χαρακτήρα, συμβολίζοντας και τονίζοντας την ιστορία του χωριού όπως και τα 50 συνεχή χρόνια παρουσίας στις τοπικές κατηγορίες του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών συνεχούς παρουσίας της ομάδας του χωριού μας στα αθλητικά δρώμενα του νομού Ηράκλειου και έπειτα από ώριμη σκέψη, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια επετειακή φανέλα η οποία τονίζει την ιστορία του χωριού μας και δεν θα πρέπει να λείψει από το σπίτι κανενός χωριανού.

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας την παρουσιάσουμε και να δεχτούμε τις προπαραγγελίες σας.

Υ.Γ Η φανέλα συνοδεύεται από τσάντα δώρου με το σήμα της ομάδας μας για να μπορείτε να την προσφέρεται όπου επιθυμείτε και είναι διαθέσιμη σε όλα τα μεγέθη για μικρούς και μεγάλους!

Για περισσότερες πληροφορίες και τις προπαραγγελίες σας μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 694 6999377 Γαρεφαλάκης Μανώλης και 6942270086 Ζαχαριουδάκης Γιάννης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P