Οι διεθνείς του ΟΦΗ για τον Οκτώβριο

Οι διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του Οκτωβρίου πλησιάζουν, με τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να ετοιμάζονται να ντυθούν στα χρώματα των εθνικών τους ομάδων.

Ο Λέβαν Σενγκέλια επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής Γεωργίας, «εξαργυρώνοντας» τις εμφανίσεις του με τα χρώματα του ΟΦΗ και θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στους αγώνες με την Ουκρανία (11/10) και την Αλβανία (14/10) για το UEFA Nations League.

Την ευκαιρία να αγωνιστεί για μια ακόμα φορά με τα χρώματα της Εθνικής Μαυροβούνιου στον θεσμό του UEFA Nations League θα έχει ο Μάρκο Μπάκιτς. O 30χρονος μέσος, ο οποίος βρίσκεται σταθερά στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στους αγώνες με την Τουρκία (11/10) και την Ουαλία (14/10).

Στα «γαλανόλευκα» ετοιμάζεται να ντυθεί για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, ενόψει του φιλικού αγώνα με την Σλοβακία (11/10) αλλά και εκείνου με την Κροατία (15/10) για την 16η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2025.

Ο Κωνσταντίνος Λαγουδάκης βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή της Εθνικής Παίδων, Βασίλη Παπαδάκη και θα ταξιδέψει στην Φινλανδία τις επόμενες ημέρες, συμμετέχοντας στους φιλικούς αγώνες που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P