Για τους πρώτους βαθμούς με τη Μπράγκα ο Ολυμπιακός

Τη νίκη κόντρα στην Μπράγκα θέλει ο Ολυμπιακός απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά την κατάκτηση του Conference League, δίνει σήμερα στις 19:45 (COSMOTE SPORT 3 HD) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Μπράγκα, στο πλαίσιο της 2ης στροφής της League Phase του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Λιόν, απέναντι στην ομάδα του πρώην τους, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του έχουν μελετήσει το παιχνίδι των Πορτογάλων και έχει καταστρώσει τα πλάνα του, προκειμένου η δική του ομάδα να εμφανιστεί βελτιωμένη και αποτελεσματική. Το 3-5-2 στην πρεμιέρα στη Γαλλία δεν λειτούργησε και οι Πειραιώτες αναμένεται να επιστρέψουν στο γνωστό 4-3-3.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Βάσκος να κάνει εκπλήξεις στην ενδεκάδα, με τον Ροντινέι πάλι ως εξτρέμ, ή τον νεαρό Μουζακίτη στα χαφ αντί του Ντάνι Γκαρσία. Ο Μασούρας είναι διαθέσιμος και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.

Η Μπράγκα από την πλευρά της, πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο φινάλε, ενώ ήρθε στην Αθήνα με τους πρώην «ερυθρόλευκους» Αντρέ Όρτα και Μπρούμα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Ντάνι Γκαρθία, Τσικίνιο, Ροντινέι, Βέλντε, Ελ Κααμπί.

Μπράγκα: Ματέους, Βίκτορ Γκόμεθ, Μαρίν, Νιακατέ, Ζοάο Φερέιρα, Γκορμπί, Αντρέ Όρτα, Ρικάρντο Όρτα, Μπρούμα, Γκάρμπι, Ελ Ουαζανί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P