Ανακοίνωσε την προώθηση των Κουντούρη-Ψαρολογάκη ο Εργοτέλης!

Στην πρώτη ομάδα του Εργοτέλη, έχουν προωθηθεί οι Σταύρος Κουντούρης-Στέλιος Ψαρολογάκης, με τους «κιτρινόμαυρους» να επισημοποιούν την εξέλιξη αυτή, ανακοινώνοντας επίσημα την ένταξή τους στο ρόστερ του Μηνά Πίτσου.

Τόσο ο Στέλιος Ψαρολογάκης, όσο και ο Σταύρος Κουντούρης, έχουν ήδη πραγματοποιήσει το ντεμπούτο τους με τη πρώτη ομάδα του Εργοτέλη, στα παιχνίδια με Αλμυρό και Μοίρες, αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη, αναφέρει: «Ο Στέλιος Ψαρολογάκης (4/12/2008) και ο Σταύρος Κουντούρης (25/05/2008) ακολούθησαν την προετοιμασία της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Μηνά Πίτσου και ήδη έχουν κάνει ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι με τον Εργοτέλη!

Ο Ψαραλογάκης μπήκε στο 83′ λεπτό του αγώνα της 2ης αγωνιστικής στο Μαρτινέγκο, με αντίπαλο τον Αλμυρό, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο. Ο 16χρονος αριστεροπόδαρος μέσος, με καταγωγή από το Καστρί του Δήμου Βιάννου, βρισκόταν μάλιστα στην αποστολή και του επόμενου αγώνα, συλλέγοντας έτσι εμπειρίες, από πολύ μικρή ηλικία, με τη πρώτη ομάδα του Εργοτέλη, ενώ έχει αγωνιστεί στις θυγατρικές ομάδες του Συλλόγου, το “Μαρτινέγκο” και τα “Κανάρια”, ενώ αποτελεί και βασικό μέλος της Κ16 της Μικτής Ηρακλείου.

Ο Κουντούρης έκανε το ντεμπούτο του στη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕ Μοιρών, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 79ο λεπτό!

Ο 16χρονος μέσος είχε επίσης αποτελέσει μέλος του “Μαρτινέγκο” και των “Καναρών” και είναι κι αυτός βασικό μέλος της Κ16 της Μικτής Ηρακλείου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σταύρος έχει…οικογενειακή παράδοση στο Σύλλογο, καθώς ο παππούς του ήταν από τους στυλοβάτες της ομάδας του Εργοτέλη, τις δεκαετίες 50′ και 60′.

Ο Σύλλογος αισθάνεται περήφανος που για ακόμα μία φορά, χτίζει τις βάσεις για το μέλλον, πάνω στα δικά του παιδιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P