Να βγάλει ψυχή και πάθος στην… τελευταία δοκιμασία!

Ο Ηρόδοτος, καλείται σε ένα ακόμη παιχνίδι, να παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες, σε μία δοκιμασία που ίσως είναι η… τελευταία σε αυτόν τον βαθμό τη φετινή σεζόν, καθώς μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ, ακολουθεί ρεπό.

Σίγουρα, ο Ηρόδοτος, στο παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ, δεν θα έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Τσαμαντιώτη, Ξηρό, Λουμπάκη, Τζαγκαράκη και Γαρεφαλάκη, ενώ στο απουσιολόγιο υπάρχουν και τα ονόματα των Κενδριστάκη, Κοιλιάρα, Χίντρι που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στις απουσίες, προστίθεται και οι Γιαννικάκης που δεν είναι έτοιμος στο 100%, ενώ επίσης και ο Στεφανάκης, που δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.

Με τόσες απουσίες, αντιλαμβάνονται όλοι, ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ αποτελεί… δοκιμασία για τον «αποδεκατισμένο» Ηρόδοτο.

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ, ακολουθεί το προγραμματισμένο ρεπό, που θα δώσει τη δυνατότητα στους περισσοτέρους τραυματίες να επανέλθουν, ενώ παράλληλα θα έχουν εκτίσει τη τιμωρία τους και οι πέντε τιμωρημένοι.

Προφανώς στον βαθμό αυτό, δύσκολο να υπάρξει άλλο παρόμοιο διάστημα για τον Ηρόδοτο, που από την αρχή της σεζόν σχεδόν αγωνίζεται αποδεκατισμένος, καταφέρνοντας να έχει τις λιγότερες πιθανές απώλειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P