Με ανατροπή στον προημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΡ ο Ρεθυμνιακός

Ο Ρεθυμνιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον προημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΡ (3-2) με ανατροπή απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου.

Ο μαχητικός Ρεθυμνιακός κατάφερε να γυρίσει τούμπα το εις βάρος του (0-2) σκορ με τα γκολ του Ντότη, Μπάρο και αυτογκόλ του Ασπρομάτη.

Στο τοπικό ντέρμπι της Σοχώρας, ο Αστέρας Ρεθύμνου ήταν αυτός που χαμογέλασε πρώτος και κατάφερε νωρίς να σκοράρει δις, με τον Βελονάκη (14’), και Πολυμήλη (20’).

Τα δελφίνια έβγαλαν αντίδραση και σημείωσαν αμέσως μετά τέρμα (22’), με αυτογκόλ και τον Ασπρομάτη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του. Οι κυανόλευκοι πίεσαν και είχαν τρία δοκάρια στην συνέχεια με τους Ντότη, Τζωρτζινάκη και Μπάρο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και ο Ρεθυμνιακός μπήκε αποφασισμένος για την πρόκριση, καταφέρνοντας δύο λεπτά μετά την σέντρα (47’)  να ισοφαρίσει το σκορ σε 2-2 με τον Ντότη.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν για την νίκη με τα δελφίνια να βγαίνουν νικητές στο Ρεθυμνιακό ντέρμπι με το γκολ του Μπάρο μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του ίδιου (51′), που κέρδισε ο Ντότης.

Οι κυανόλευκοι περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στα προημιτελικά του κυπέλλου, με τις πιθανές ομάδες να είναι: Αστέρας Περάματος, Δόξα Πλατανέ και Ερμής Ζωνιανών.

Οι συνθέσεις:

Ρεθυμνιακός: Κελαιδής, Πρινιανάκης, Μαρής, Πέτρος Κλείδης, Κουκουράκης, Μεργιέμογλου, Πολύζος, Ντόντης, Κοζανίδης, Τζωρτζινάκης και Μπάρο.

Έπαιξαν και οι: Γαβαλάς, Σωπασής, Κωστάκης, Μέτα και Τζουγανάκης.

Αστέρας Ρεθύμνου: Παπαδάκης, Σαββάκης, Αποστολίδης, Ασπρομάτης, Αντωνόπουλος, Νίκος Χατζηκωσταντίνου, Τάκα, Ρότζεν, Μαρίνοφ, Πολυμίλης και Βελονάκης

Έπαιξαν και οι: Τσόγκας, Χατζηνικολίδης, Γερωνιμάκης, Άννι και Ανυφαντάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P