Ξεκίνησε η αντικατάσταση του τάπητα στο γήπεδο του Μοχού

Ξεκίνησε η αντικατάσταση του πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Μοχού, με τις εργασίες να κρατάνε περίπου 4 εβδομάδες.

Ο Μοχός θα αγωνίζεται για το επόμενο χρονικό διάστημα στο γήπεδο των Μαλίων, μέχρι να αντικατασταθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας του Δημοτικού γηπέδου Μοχού, με τις εργασίες να κρατάνε περίπου 4 εβδομάδες.

Η διοίκηση του Μοχού ευχαρίστησε τον Δήμο Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης για την βοήθεια στην υλοποίηση του έργου, αλλά και την διοίκηση του ΠΑΝΟΜ για την φιλοξένηση για το διάστημα που θα χρειαστεί.

Η ανακοίνωση του Μοχού:

«Το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα. Μετα από πολλούς αγώνες και πολύ τρέξιμο καταφέραμε να αντικαταστήσουμε το πλαστικό χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου Μοχου. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο έργο για το χωριό και την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης που μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε το έργο μας. Οι εργασίες θα κρατήσουν περίπου 4 εβδομάδες.

Η ομάδα μας θα μεταφερθεί στο γήπεδο Μαλίων για τον καιρό που θα γίνονται τα έργα όπου ευχαριστούμε επίσης την διοίκηση του ΠΑΝΟΜ ΜΑΛΛΙΩΝ που θα μας φιλοξενήσουν για το υπόλοιπο που θα χρειαστεί ώσπου να ξαναγυρίσουμε στο γήπεδο μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P