Κ. Τσαφαντάκης: «Κρύβει παγίδες η πρεμιέρα-Αναγνωριστική χρονιά για το σωματείο»

Ο Κώστας Τσαφαντάκης μίλησε στο GRANDSPORT για την ιστορική πρεμιέρα του Αγίου Ιωάννη, αλλά και τις βλέψεις για την πρώτη χρονιά στα πρωταθλήματα ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής του Αγίου Ιωάννη τόνισε πως η πρώτη χρονιά της ομάδας του προαστίου είναι αναγνωριστική, με στόχο την συσπείρωση, ενώ αναγνωρίζει τους κινδύνους που κρύβει μία πρεμιέρα.

Ο Άγιος Ιωάννης αντιμετωπίζει την Γόρτυνα το Σάββατο (05/10, 19:00) στο γήπεδο του Πανεπιστημίου για την πρώτη αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσαφαντάκη:

Για την πρώτη χρονιάς της ομάδας στα πρωταθλήματα ΕΠΣΗ: «Η πρώτη χρονιά είναι μια αναγνωριστική χρόνια για το σωματείο, που στόχο έχει την συσπείρωση αθλητών, τοπικών παραγόντων, και επιχειρηματιών του προαστίου».

Για τον φετινό στόχο της ομάδας: «Ο κύριος στόχος της ομάδας, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι πρωταγωνιστικός».

Για την συμμετοχή στις προπονήσεις: «Η συμμετοχή είναι μεγάλη, φθάνοντας σε αριθμό σε κάθε προπόνηση γύρω στα 25 άτομα, γεγονός που είναι ναι μεν πολύ ενθαρρυντικό, αλλά από την άλλη κάποιες φορές αποτελεί εμπόδιο στην εύρυθμη διεξαγωγή της προπόνησης».

Για το παιχνίδι με την Γόρτυνα: «Το παιχνίδι με τη Γόρτυνα δεν θα είναι εύκολο, διότι η πρεμιέρα κρύβει πάντα παγίδες. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, θα δώσουμε το 100% και σε συνδυασμό με την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που ετοιμάζουν οι φίλαθλοι μας, εύχομαι να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε νικητές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P