Στοίχημα: Λεβερκούζεν – Μίλαν με Over στο 1.91

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει στη δράση σήμερα Τρίτη (01/10) με εννέα σπουδαίες αναμετρήσεις να διεξάγονται για τη 2η αγωνιστική. Το Betarades.gr ξεχώρισε από το σημερινό πλούσιο κουπόνι, επιλογή από τα Τσάμπιονς Λιγκ Προγνωστικά και την αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Μίλαν, την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στις 22:00 η Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Μίλαν, αναζητώντας το 2/2 στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στην πρεμιέρα διέλυσε με 4-0 τη Φέγενορντ εκτός έδρας. Ήταν καταιγιστική και “καθάρισε” τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει απόψε ιδανικά την έδρα της. Έχει συμπληρώσει τέσσερα παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, στο πιο πρόσφατο ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας, βρίσκεται στην 4η θέση της Bundesliga και στο -3 από την κορυφή μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών.

Από την πλευρά της η Μίλαν ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Λίβερπουλ. Ψάχνει απόψε αντίδραση, έρχεται με καλή ψυχολογία, καθώς κέρδισε τα δύο τελευταία παιχνίδια της κόντρα σε Ίντερ (1-2) και Λέτσε (3-0) και βρίσκεται στην 3η θέση της Serie A και στο -2 από την κορυφή. Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Λεβερκούζεν ψάχνει απόψε το 2/2 στο League Phase του Champions League, είναι άκρως παραγωγική μπροστά στο κοινό της, τη στιγμή που η Μίλαν, είναι ανεβασμένη μετά τις διαδοχικές νίκες στη Serie A και δείχνει ότι μπορεί να προβληματίσει την άμυνα των Γερμανών. Προβλέπουμε ανοικτό ματς στην “BayArena”, επιλέγουμε Over 3.0 Ασιατικό σε απόδοση 1.91.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P