Κ. Φραντζέσκος: «Δεν φοβόμαστε κανένα, μόνο τον εαυτό μας»

Οι δηλώσεις του Κώστα Φραντζέσκου, προπονητή του ΠΟΑ έπειτα από την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του (0-1) απέναντι στον Ρεθυμνιακό.

Ο τεχνικός δήλωσε μετά τον τέλος του αγώνα με τον Ρεθυμνιακό τα εξής:

«Πιστεύω σήμερα είμασταν αρκετά καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι, παίξαμε καλά απλά δεν είμασταν ουσιαστικοί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Είχαμε πολλές προϋποθέσεις για γκολ και βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας. Ευτυχήσαμε και προηγηθήκαμε, από εκεί και μετά θα μπορούσαμε στις αντεπιθέσεις να βάλουμε δεύτερο και τρίτο γκολ ακόμα και όσο τα χάνεις αναγκάζεις τον αντίπαλο να ελπίζει.

Ο Ρεθυμνιακός ρίσκαρε αρκετά στο τέλος, μας πίεσε και ίσως να είμασταν και λίγο τυχεροί. Εκεί που μπορούσαμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι το κάναμε δύσκολο για τον εαυτό μας».

Φοβηθήκατε ποτέ κατά την διάρκεια του αγώνα;

«Δεν φοβόμαστε κάνεναν, εννοείται με σεβασμό στον αντίπαλο πάνω από όλα. Ο μόνος που φοβόμαστε είναι ο εαυτός μας και αυτό το πληρώνουμε συνέχεια.

Από εκεί και μετά έχω πολύ ποιοτικούς παίκτες και χρειάζομαι από αυτούς να σκοράρουν και αυτό με προβληματίζει λίγο. Ο αντίπαλος δεν έχει καμία σχέση με το φιλικό που παίξαμε, είναι πολύ ποιοτικός, δυνατός και πιστεύω σε ένα μήνα από τώρα θα είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P