Γ. Ανωγειανάκης: «Δεν δημιουργήσαμε όσο στα πρώτα παιχνίδια-Κομβικό σημείο η κόκκινη»

Ο Γιώργος Ανωγειανάκης σχολίασε στο GRANDSPORT την ήττα της ομάδας του από τον Ανθεστίωνα, τονίζοντας πως η κόκκινη κάρτα ήταν το κομβικό σημείο της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του Ρούβα στάθηκε στην πίεση που είχε η ομάδα για να πάρει αποτέλεσμα από τον Ανθεστίωνα, το οποίο θεωρητικά χάθηκε μετά την κόκκινη κάρτα του Γιώργου Νικολαΐδη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ανωγειανάκη μετά την ήττα από τον Ανθεστίωνα: «Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς, σε ένα παιχνίδι που ήταν κακό σε γενικές γραμμές. Θεωρώ πως από την πλευρά μας δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε την πίεση που είχαμε για το αποτέλεσμα.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, με τις μόνες φάσεις που έκανε ο αντίπαλος να είναι δύο μακρινά σουτ.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια με τους παίκτες, και μπορέσαμε να βγάλουμε αντίδραση στην αρχή του δευτέρου μέρους, όταν ευτυχίσαμε με τον γκολ του Λυδάκη στο 55′.

Δυστυχώς όμως, η κόκκινη κάρτα που δεχτήκαμε ήταν κομβικό σημείο για εμάς, και έτσι ήρθε η ανατροπή.

Σίγουρα είναι πολλά αυτά που θα πρέπει να βελτιώσουμε στις επόμενες προπονήσεις ώστε να βελτιωθούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P