«Βλέπω παιδάκια να παίζουν με τον Ηρόδοτο – Τρία κεφάλια να μας κόβουν, θα βγάζουμε τέταρτο» (vid)

Άστραψε και… βρόντηξε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μετά το 2-2 με την ΑΕΚ, που χωρίς ουσιαστικά να κατονομάσει, εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «τρία κεφάλια να μας κόβουν, θα βγάζουμε τέταρτο», ενώ πρόσθεσε πως «βλέπει παιδάκια να παίζουν με τον Ηρόδοτο».

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε: «Καταρχήν, δεν έχω ηρεμήσει ακόμα και φοβάμαι μην πω πολλά, γιατί είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να πεις πολλά.

Αλλά αυτό που αξίζει να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές, που φορούν αυτή τη φανέλα.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ακόμα και με πέντε παίκτες να μέναμε, αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη, ήταν κάτι που αν εξαιρέσω το γκολ από μια κόντρα, μετά από φάση στο κέντρο του γηπέδου.

Σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο.

Δεχθήκαμε το 2-1 από στατική φάση, αλλά σε ροή παιχνιδιού, αυτός είναι ο Ηρόδοτος που, παρά τα προβλήματα, υπό φυσιολογικές συνθήκες δείχνει ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει σε αυτή την κατηγορία.

Δυστυχώς, σήμερα συνέβησαν πολλά που δεν ήταν δίκαια. Κάποιοι παίζουν με τον Ηρόδοτο, το αισθάνομαι έντονα. Βλέπω παιδάκια που παίζουν με τον Ηρόδοτο. Δημιουργούνται συνθήκες δυσανάλογες.

Πιστεύω ότι όσοι εμπλέκονται πρέπει να είναι πολύ πιο υπεύθυνοι, ειδικά όταν το πρωτάθλημα έχει τόσες καλές ομάδες.

Είμαι περίεργος να δω τι θα γράψει ο παρατηρητής διαιτησίας. Δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά θα ήθελα να δω τη βαθμολογία που θα δώσει στον διαιτητή. Προσωπικά, πιστεύω ότι σήμερα γεννήθηκε ξανά ο Ηρόδοτος. Αυτή η συσπείρωση που βλέπω, με κάνει να πιστεύω ότι ο Ηρόδοτος έχει ξαναγεννηθεί. Και θα πω κάτι ξεκάθαρο: όσες δυσκολίες και αν βάλουν μπροστά μας, ο Ηρόδοτος θα βγαίνει πιο δυνατός. Τρία κεφάλια να μας κόβουν, θα βγάζουμε τέταρτο.

Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, παρά τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν. Τίποτα άλλο δεν θα πω, ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P