Δεύτερη διαδοχική νίκη της Χαραυγής στο πρωτάθλημα

Η Χαραυγή κατάφερε να περάσει από τα Καλέσα και τον Μαραθώνα με σκορ 1-3.

29/09/2024-16:00
Α2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 2
Ημίχρονο: 1-2
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
1
ΧΑΡΑΥΓΗ
3
Τελικό
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 

Οι δύο περσινοί πρωταθλητές της Β1 και Β2 ΕΠΣΗ αντίστοιχα, Μαραθώνας και Χαραυγή, διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ, με την Χαραυγή να βγαίνει νικήτρια στον αγώνα αυτόν.

Ο Μαραθώνας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο 15’ όπου ο Μαρίνος Νικολάου πλάσαρε και εκτέλεσε τον Δομοσίδη για το 0-1. Ο Βατσινάς παραλίγο να ισοφαρίσει λίγο μετά από το γκολ αλλά αστόχησε.

Δεκαπέντε λεπτά μετά το πρώτο γκολ στο 30’ η Χαραυγή ξαναχτύπησε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2 με τον Ηρακλή Καλαμιώτη. Ο Μαραθώνας έβγαλε αντίδραση με τον συνηθής ύποπτο Βασίλη Βατσινά να σκοράρει πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, κάνοντας το 1-2.

Η Χαραυγή μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι και κατάφερε να βάλει και 3ο γκολ στο 52ο λεπτό με τον Μαρίνο Νικολάου ξανά μετά από ασσίστ του Καρτσάκη.

Έπειτα η Χαραυγή έκανε διαχείριση του σκορ και ο Μαραθώνας ανοίχτηκε, έκανε πολλαπλές αλλαγές αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα με το σκορ να παραμένει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P