Γ. Κουκάκης: «Να δικαιώσω τους ανθρώπους του Αετού – Έχει δυνατότητες η ομάδα»

Οι δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Αετού Ανωγείων, Γιάννη Κουκάκη.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην πρώην ομάδα του τον Ρωμανό για αυτά τα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα της Ελιάς ενώ τόνισε ότι θέλει να δικαιώσει του ανθρώπους του Αετού και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Α1 ΕΠΣΗ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ρωμανού για αυτά τα 5 υπέροχα χρόνια που συνεργαστήκαμε. Θέλω να ευχαριστήσω κυρίως τον πρόεδρο της ομάδας κ. Τζώρτζη, τον γιο του, Ιπποκράτη και τον κ. Σταύρο Σφακιανάκη!

Τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν το τοπικό ποδόσφαιρο… επίσης τον Γιώργο Ζωνάκη φροντιστή της ομάδας, τον Κώστα Παπαδάκη και την Ελένη Κοντουδακη που έτρεχαν για να μην μας λείψει τίποτα. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει σαν ομάδα καθώς έχω μόνο φίλους εκεί!

Μετά από τόσα χρόνια ήρθε η ώρα να αλλάξω περιβάλλον. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω και να βοηθήσω τους ανθρώπους του Αετού να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η ομάδα έχει δυνατότητες και περιθώρια βελτίωσης! Συναντάω παιδιά που έχουμε ξανασυνεργαστεί οπότε η προσαρμογή θα είναι ευκολότερη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P