Μοιρασιά στο ντέρμπι της Ελιάς

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Ρμωναού με τον ΠΑΟΚ στην Ελιά για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

28/09/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 3
Ημίχρονο: 1-0
ΡΩΜΑΝΟΣ
1
ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ
1
Τελικό
 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 3ης στροφής της Α1, με τον Ρωμανό και τον ΠΑΟΚ να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Πρώτο αξιόλογο σουτ στο 9′ όταν ο Τσέρος σούταρε εκτός εστίας από καλή θέση. Ο Ρωμανός που μπήκε ορεξάτος, απείλησε στο 12′ με σουτ του Ιπποκράτη Κομνηνού από πλάγια θέση που κατέληξε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του ίδιου ποδοσφαιριστή ένα λεπτό μετά.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ στο 22′ όταν ο Σεραφειμίδης γύρισε πολύ επικίνδυνα από τα δεξιά, με τον Κουράκη να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στην εστία. Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου στο 34′ με τον Ιπποκράτη Κομνηνό να σουτάρει και τον Σταυρακάκη να διώχνει με δυσκολία. Η απάντηση ήρθε ένα λεπτό μετά, με τον Κουράκη να σουτάρει δυνατά, λίγο άουτ από πλάγια θέση στο 35′.

Το σκορ άνοιξε στο 39′. Ο Ρωμανός κέρδισε πέναλτι με τον Νοδαράκη για μαρκάρισμα του Σηφάκη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ιπποκράτης Κομνηνός για το 1-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, ο ΠΑΟΚ όμως μπόρεσε και βρήκε τη λύση, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 71′ ο Μανουσάκης γύρισε την κατάλληλη στιγμή και ο Σεραφειμίδης σκόραρε ανενόχλητος από κοντά. Μάλιστα λίγο έλειψε ο «Σέρα» να κάνει την ολική ανατροπή, αφού τρία λεπτά μετά το γκολ του. είχε δοκάρι με κοντινή προβολή μετά από σέντρα και πάλι του Μανουσάκη.

Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες ήταν προσεκτικές, με τον Κεφάκη να φτάνει κοντά στο γκολ στο 89′ με μία ωραία εκτέλεση φάουλ. Το 1-1 παράμεινε μέχρι το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να «χάνει» τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα και τον Ρωμανό να παραμένει χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P