Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή για τον Αλμυρό

Ο Αλμυρός κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα του, νικώντας με σκορ 3-2 την ομάδα της Μινωικής με ανατροπή!

28/09/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 3
Ημίχρονο: 0-1
ΑΛΜΥΡΟΣ
3
ΜΙΝΩΙΚΗ
2
Τελικό
Γκολ
4'
Αυτογκόλ
90'
+3
Γκολ (με πέναλτι)
 

Η Μινωική μπήκε με πολύ όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη φάση μόλις στο 1ο λεπτό με τον Περογαμβράκη να αστοχεί από κοντά. Το γκολ ήρθε τρία λεπτά μετά στο 4ο λεπτό, μετά από εκτέλεση του Χριστοφή, ο Ζερβός έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του για το 0-1.

Ο Αλμυρός πίεσε για να την ισοφάριση και απείλησε στο 16′ μετά την ωραία ενέργεια του Κουτάντου και πάσα στον Κουτσογιαννάκη να εκτελέσει με τον τερματοφύλακα να διώχνει φανταστικά. Ο Κουτσογιαννάκης παραλίγο να ισοφαρίσει στο 36ο λεπτό με γυριστό σουτ από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Αμέσως μετά στην ίδια φάση, ο Τουγλής μετά από σέντρα, έπιασε την κεφαλιά καταλήγοντας άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμυρός κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις δύο λεπτά μετά την σέντρα στο 47′ έπειτα από έξοχο βολέ του Απλαδά στην αριστερή ψηλή γωνιά του Χαραλαμπάκη. Η επόμενη φάση ήταν ξανά για τον Αλμυρό όπου μετά από σέντρα του Απλαδά, με κεφαλιά ο Παντερής σημείωσε το 2-1 στο 69′. Δέκα λεπτά μετά στο 79′ ο Παντερής ξανασκόραρε, ανεβάζοντας τον πήχη του σκορ σε 3-1. Η Μινωική κατάφερε στο 90+3 με εκτέλεση πέναλτι του Ρουμελιώτη να μειώσει το σκορ σε 3-2, όπου παρέμεινε και σκορ αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P