Άγγ. Καστελλιανάκης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν-Εξαιρετικός άνθρωπος ο Κασσωτάκης»

Ο πρώτος σκόρερ της AEK Delta KTEO, Άγγελος Καστελλιανάκης, μίλησε στο GRANDSPORT για το παιχνίδι απέναντι στον Ηρόδοτο, για την επιστροφή του στα γήπεδα της Α1, και όχι μόνο.

Ο Άγγελος Καστελλιανάκης είναι ο πρώτος σκόρερ της AEK Delta KTEO στις δύο πρώτες αγωνιστικές με τρία γκολ, δύο απέναντι στον Αετό στην πρεμιέρα και ένα απέναντι στην Χερσόνησο για την 2η αγωνιστική, τονίζοντας πως ο λόγος που επέστρεψε στο τοπικό είναι καθαρά οικογενειακός.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Καστελλιανάκη:

Για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο: «Ξέρουμε ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα! Παίζουμε με μια ιστορική ομάδα, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Γι’αυτό δουλεύουμε πάνω στην προπόνηση κάθε μέρα για να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τους φετινούς προσωπικούς στόχους, όντας πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ: «Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ και να κερδίζει η ομάδα. Στόχος μου, πάντα, είναι να κοιτάζω ψηλά».

Για την επιστροφή στην Α1 και το επίπεδό της: «Έχω να παίξω αρκετά χρόνια στο τοπικό και η απόφαση μου ήταν καθαρά οικογενειακή. Βλέπω ότι φέτος οι ομάδες έχουν βελτιωθεί αρκετά, και όλες ήθελαν παίχτες από το πάνω ράφι, και αυτό κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικό».

Για το φετινό φαβορί και τους στόχους της ΑΕΚ: «Δεν έχω για φαβορί κάποια ομάδα. Πιστεύω πως όποια ομάδα έχει διάρκεια και βάθος στο ρόστερ θα είναι εκείνη που θα πάρει το πρωτάθλημα».

Για τον Άγγελο Κασσωτάκη: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχω συνεργαστεί αρκετά χρόνια μαζί του στο παρελθόν. Φέτος τον έχω ως προπονητή και θέλω να τον βοηθήσω όσο μπορώ, όπως μας βοηθάει εκείνος μέσα και έξω από τις 4 γραμμές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P