Γ. Καπετανάκης: «Ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια – Να βγάλουμε αντίδραση»

Ο Γιώργος Καπετανάκης, είναι από τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά, τι σημαίνουν τα παιχνίδια Χερσόνησος-ΠΑΝΟΜ, φορώντας όμως τα τελευταία χρόνια τη φανέλα της ομάδας του «λιμανιού», θα αντιμετωπίσει τους Μαλιώτες, την πρώην ομάδα του, σ’ ένα κομβικό σημείο.

Η Χερσόνησος, μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα (4-0) από την ΑΕΚατσαμπά, θέλει να επανέλθει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, έχοντας μπροστά της όμως ένα δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΝΟΜ, έχοντας ουσιαστικά ως στόχο,  να βγάλει… αντίδραση.

Μιλώντας στο GRANDSPORT, ο Γιώργος Καπετανάκης ξεκαθάρισε πως στόχος τους είναι η νίκη και μόνο η νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΝΟΜ, ενώ πρόσθεσε πως το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ είναι άκρως ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ, τόνισε: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Πάντα τα ντέρμπι αυτά, είναι ιδιαίτερα παιχνίδια, δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει. Θεωρώ πως θα πάει στη δύναμη, γιατί συνήθως εκεί κρίνονται, είναι βέβαια απρόβλεπτα παιχνίδια που δεν χωρούν προβλέψεις. Εμείς πάμε για τη νίκη και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, πρόσθεσε: «το πρωτάθλημα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικό συγκριτικά με πέρυσι, έχει δυνατές ομάδες, πιστεύω όμως θα έχουμε και εκπλήξεις. Θα κριθεί στο τέλος, δε νομίζω καμία ομάδα να αποκτήσει μεγάλη βαθμολογική διαφορά».

Για το πρώτο εντός έδρας και εάν περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, ανέφερε: «είναι το πρώτο εντός, προφανώς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει και εμείς από τη μεριά μας να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να τους ευχαριστήσουμε».

Πόσο σημαντικό είναι μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση με την ΑΕΚ, να βγάλουν αντίδραση, πρόσθεσε: «είναι πολύ σημαντικό να βγάλουμε αντίδραση. Ήταν μία εμφάνιση που δεν την περίμενε κανένας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εμείς, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε τώρα το τοπικό ντέρμπι και να βγάλουμε εκεί αντίδραση, πιστεύω πως θα βγάλουμε αντίδραση σαν ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P