Γ. Φουντουλάκης: «Έχει ανέβει ο βαθμός δυσκολίας στο πρωτάθλημα – Δύσκολο παιχνίδι με Λίντο»

Οι αναφορές του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Ηρακλείου στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για το αυριανό παιχνίδι με το Λίντο, αλλά και το νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο Γιάννης Φουντουλάκης χαρακτήρισε δύσκολο το αυριανό παιχνίδι, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του πως μπορεί να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναφορικά με τη νέα μορφή του πρωταθλήματος ο άσος του ΠΟΗ σχολίασε πως ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει, δίνοντας νέο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά είπε: «Δύσκολο παιχνίδι το αυριανό. Θέλει πολύ προσοχή και συγκέντρωση. Θεωρώ όμως ότι θα καταφέρουμε να δείξουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει με τον προπονητή μας όλη την εβδομάδα και γενικά από την αρχή της προετοιμασίας μας, έχοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα και τη νέα του μορφή, έχει ανέβει ο βαθμός δυσκολίας, τόσο γιατί έχουν αυξηθεί οι αγώνες λόγω των παραπάνω ομάδων, όσο και γιατί υπάρχουν στην κατηγορία πολύ καλές ομάδες, όπως είμαστε και εμείς. Θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα με αρκετές ανατροπές. Στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα, δουλεύοντας με τον προπονητή μας κάθε εβδομάδα, να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προσπαθώντας να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P