Αντ. Κομνηνός: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι ούτε με το βαθμό της ισοπαλίας»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ρωμανού, Αντώνης Κομνηνός, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, αλλά και τη νέα αρχή που θέλει να κάνει η ομάδα της Ελιάς.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ελιάς αναφέρθηκε στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ήταν ξεκάθαρος, υποστηρίζοντας πως ο Ρωμανός θέλει να πάρει το τρίποντο και την πρώτη νίκη της χρονιάς, καθώς μέσα στην έδρα του δεν συμβιβάζεται ούτε με το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο σχόλιο του για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ο Αντ. Κομνηνός υποστήριξε πως όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, ενώ δεν ξεχώρισε κάποια ομάδα σαν φαβορί, σε αυτή τη φάση της σεζόν.

Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ απαιτητικά και ανταγωνιστικά. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μιλάμε για δύο πολύ καλά δουλεμένες ομάδες με τακτικό πλάνο, με σωστό ποδόσφαιρο, ορθολογικό, με καλούς παίκτες με εμπειρία. Πιστεύω θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για εμάς δεν υπάρχει άλλος δρόμος, μπαίνουμε στη διαδικασία του πρέπει. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας, δεν θέλουμε να χαρίσουμε άλλους βαθμούς στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο».

Για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεκινήσαμε ιδανικά το πρωτάθλημα σε αυτές τις δύο πρώτες στροφές με έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια. Αυτό όμως δεν αναιρεί την προσπάθεια που κάνουμε και τη δουλειά που ρίχνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Τώρα λοιπόν κοιτάμε σε μία νέα αρχή από το παιχνίδι του Σαββάτου μέσα στην έδρα μας. Δεν θέλουμε να χαρίζουμε βαθμούς στην έδρα μας. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι ούτε με το βαθμό της ισοπαλίας.

Θέλουμε μόνον το τρίποντο και είναι μία καλή αρχή από το παιχνίδι του Σαββάτου να βάλουμε νέες βάσεις, να αφήσουμε πίσω μας την μία ήττα και την μία ισοπαλία και να κάνουμε μία νέα αρχή, ξαναμπαίνοντας δυναμικά στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου όπου θέλουμε πάση θυσία τη νίκη.

Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας, η ομάδα έχει ξεκάθαρο τακτικό πλάνο. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να επιβάλει το δικό της τακτικό πλάνο σε κάθε αγώνα. Θέλουμε να έχουμε την κυριαρχία, θέλουμε να έχουμε την κατοχή, θέλουμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Να είμαστε μία ομάδα η οποία είναι αρκετά καλά δουλεμένη, με αρκετά καλή φυσική κατάσταση. Επομένως κρατάμε αυτό το πλάνο σε κάθε αγώνα, με οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα».

Για το νέο πρωτάθλημα της Α1 και αν υπάρχει φαβορί: «Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα, βλέπουμε πως έχουν δυναμώσει πάρα πολύ, πολλές ομάδες, κάτι το οποίο ανεβάζει αυτόματα το επίπεδο του πρωταθλήματος και το κάνει πιο ανταγωνιστικό, κάτι που αρέσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν κάθε σαββατοκύριακο, δυνατά ανταγωνιστικά παιχνίδια. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που θα σου πει πως δεν του αρέσει να έχει δυνατά παιχνίδια κάθε Σαββατοκύριακο. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πω αν κάποια ομάδα είναι φαβορί. Δεν είμαι άνθρωπος που μιλάει τις πρώτες αγωνιστικές. Θα ήθελα να δω και τις υπόλοιπες ομάδες, γιατί δεν τις έχω παρακολουθήσει όλες. Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να χρήσω κάποιο φαβορί από τώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν δυναμώσει πάρα πολύ όλες οι ομάδες. Πλέον όλες οι ομάδες είναι σκληροτράχηλες. Δεν περνάς πλέον από έδρες. Οπότε θεωρώ ότι θα δούμε ένα πολύ αμφίρροπο και ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Οι ομάδες ακόμα διαμορφώνονται, ακόμα γίνονται μεταγραφές παικτών, οι ομάδες ψάχνουν τα πατήματα τους και τον αγωνιστικό τους ρυθμό μέσα από παιχνίδια, επομένως δεν μπορώ να χρήσω κάποιο φαβορί από τόσο νωρίς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P