Αντώνης Κελαϊδής : «Κατάθεση ψυχής για την νίκη με ΠΟΑ»

Ο Αντώνης Κελαϊδής, τερματοφύλακας του Ρεθυμνιακού, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για το κρητικό ντέρμπι με τον ΠΟΑ.

Ο έμπειρος γκολκίπερ δήλωσε έτοιμος για το επερχόμενο ντέρμπι απέναντι στον ΠΟΑ, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα της ομάδας να παλέψει για τη νίκη.

Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο, με στόχο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να κάνει περήφανους τους φιλάθλους του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά είπε: «Πρώτα απ όλα θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων. Όσον αφορά το κυριακάτικο ντέρμπι, ακολουθεί ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι στον ΠΟΑ μια ιστορική ομάδα της Γ εθνικής.

‘Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα παίζοντας καλό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο στην επιθετική της γραμμή έχοντας αρκετούς έμπειρους παίχτες στο ρόστερ της. Από την πλευρά μας με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο θα κάνουμε κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουμε την νίκη .

Είμαστε μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο κ μικρό μέσο όρο ηλικίας προσπαθώντας να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο σε μια πολύ απαιτητική κατηγορία. Με όπλο το δυνατό και οικογενειακό κλίμα που έχουμε εντός αποδυτηρίων θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας όλοι μαζί έχοντας αισιοδοξία και πίστη στους εαυτούς μας για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας . Όπως και έγινε την 1η αγωνιστική.

Κοιτάξαμε στα μάτια τον Γιούχτα ο οποίος είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση και ένας αξιόλογος αντίπαλος. Δείξαμε πως δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν και θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι! Κάθε ματς θα κρίνεται στην λεπτομέρεια και πρέπει να έχουμε το καθαρό μυαλό στο να καταφέρνουμε να φεύγουμε με θετικούς βαθμούς.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά με το προπονητικό team σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίχτες μου πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε . Εκπροσωπούμε μια ομάδα που έχει ιστορία με πολυετή παρουσία στις επαγγελματίες κατηγορίες στο παρελθόν και με το να είμαστε η μοναδική εκπρόσωπος του Νομού στις εθνικές κατηγορίες θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σε μια νέα πρόκληση και σε ένα πολύ δυνατό όμιλο της Γ εθνικής , με τον φίλαθλο κόσμο του Ρεθύμνου στο πλάι μας να μας στηρίξει σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P