Τ. Νους: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο» (vid)

Ο δις σκόρερ του ΟΦΗ στο ματς κυπέλου με τον Παναιτωλικό, προέβει σε δηλώσεις μέσο του Viber Community του ΟΦΗ!

Στις δηλώσεις του ανέφερε τους στόχους της ομάδας, πως νιώθει στην Κρήτη και ευχαρίστησε την ομάδα και τους συμπαίκτες του για την συμβολή στα δυο γκόλ του.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

«Ευτυχώς τα κατάφερα, όμως το σημαντικό είναι οτι νίκησε η ομάδα. Τους ευχαριστώ ολους και δεν ημουν μόνος μου. Αυτό έγινε χάρη στους συμπαίκτες μου, είναι η ασσιστ του Μάρκο αλλά και αυτή που μου δίνει ο Γιάννης (Χριστόπουλος), θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να συνεισφέρω στη νίκη αυτή.

Ξεκινώντας από τους στόχους, μιλώντας σε ομαδικό επίπεδο θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε με τον ΟΦΗ και αν είναι δυνατόν να προκριθούμε σε κάποια ευρωπαική διοργάνωση αφού του χρόνου η ομάδα κλείνει 100 χρόνια ζωής και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μέσω της ομαδικής δουλειάς θα ήθελα να χαρίσω στον κόσμο πρόκριση στο Κύπελλο, να προχωρήσουμε εκεί και να πετύχουμε κάτι σημαντικό.

Σχετικά με το μέρος, είναι καταπληκτικό. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε ένα τόσο όμορφο μέρος. Η πόλη είναι υπέροχη, η ομάδα πολύ οργανωμένη και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω λόγια! Είμαι πολύ ικανοποιημένος και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο!»

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P