Δημ. Χωματάς: «Θα χτυπήσουμε τις αδυναμίες της Παλιανής για να πάρουμε τη νίκη»-Εκτός ο Βενιανάκης

Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Τυλίσου για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Παλιανή. 

Να δώσει αξία στο τρίποντο της πρεμιέρας θέλει η Τύλισος, η οποία φιλοξενεί την Παλιανή το απόγευμα της Κυριακής.  Ο Δημήτρης Χωματάς, παρά τη νίκη στην πρεμιέρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και μέσα στην εβδομάδα δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του για να δει βελτιωμένη εικόνα.

Τώρα όσον αφορά τις απουσίες, ο Βενιανάκης θα απουσιάζει για επαγγελματικό ταξίδι, ενώ ο Μπάμπης Φουντουλάκης θα μείνει εκτός για ένα περίπου μήνα.

Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του στο GRANDSPORT τόνισε: «θεωρώ ότι μετά τη νίκη στη πρεμιέρα αν και δεν είχαμε την εικόνα που θέλω να έχουμε σαν ομάδα κάναμε μία πολύ καλή σπουδαία νίκη.

Αυτήν την εβδομάδα δουλέψαμε λίγο παραπάνω, τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, η Παλιανή έχει καλή ομάδα θα κοιτάξουμε να δούμε τις αδυναμίες της να χτυπήσουμε εκεί να πάρουμε το παιχνίδι. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει η ομάδα μου.

Είναι το πρώτο εντός έδρας για εμάς, ελπίζω ο κόσμος να έρθει να δει το παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας να έρθει να μας βοηθήσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P