Στον Ρεθυμνιακό ο Π. Κοζανίδης

Στον Ρεθυμνιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παράσχος Κοζανίδης. 

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους ιθύνοντες του Ρεθυμνιακού και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο ακραίο μέσο-επιθετικό ΚΟΖΑΝΙΔΗ ΠΑΡΑΣΧΟ.

Ο γεννημένος στις 4 Οκτωβρίου 2006 ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως εξτρέμ και στις δύο πτέρυγες, καθώς χρησιμοποιεί μα την ίδια ικανότητα και ευχέρεια αριστερό και δεξιό πόδι. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, και στην συνέχεια μεταπήδησε στις Ακαδημίες του Άρη Ρεθύμνου και του Αστέρα Ρεθύμνου. Στην ηλικία των 13 ετών εντάχθηκε στον ΟΦΗ και την Κ14 στον οποίο και πρόσφερε τις υπηρεσίες του μάχρι και την Κ19.

Αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε Αστέρα Ρεθύμνου και Ποσειδώνα Γερανίου (Α’ ΕΠΣΡ), πριν επιστρέψει στον Ρεθυμνιακό , όπου είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ανδρικό επίπεδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Καλωσορίζουμε τον Πάρη στη ν οικογένεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι μπορεί να μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P