Τρ. Δέλλας: «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο – Ο κόσμος να είναι δίπλα και στα καλά και στα κακά»

Οι αναφορές του Τραϊανού Δέλλα στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Για το ρίσκο των αλλαγών: «κανένα ρίσκο, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και την δουλειά που κάνουμε όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο για μένα δεν είναι κανένα ρίσκο. Αν το θέλουμε έτσι να πούμε για το μοναδικό παιδί που δεν έχει ξαναπαίξει είναι ο Τίτος Κουτεντάκης.

Με ενδιαφέρει να έχω παίκτες να βασίζομαι πάνω τους και να μπορούν να βγάζουν αυτά που πρέπει στο γήπεδο. Θεωρώ πως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, θέλοντας να διασπάσω μία ομάδα που ξέραμε πως θα μας περιμένει, το κάνει πολύ καλά, είναι καλά δουλεμένη ομάδα, στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα κάποια πράγματα μετά το γκολ, ήρθε η νευρικότητα προσπαθήσαμε ανορθόδοξα να βρούμε λύσεις.

Στο δεύτερο αυτό άλλαξε δημιουργήσαμε ευκαιρίες ήμασταν πιο πιεστικοί κυκλοφορήσαμε γρήγορα τη μπάλα ψάξαμε χώρους από το πλάι γιατί ο άξονας ήταν γεμάτος. Αξίζουν συγχαρητήρια γιατί η ατμόσφαιρα που επικρατούσε δεν ήταν η καλύτερη γι’ αυτούς αλλά όπως και να έχει το κύπελλο είναι μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε, αυτό ήταν ιδιαίτερο γιατί ήταν νοκ άουτ και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί πιστεύω πως στο τέλος της ημέρας αξίζαμε τη νίκη όπως παίξαμε αλλά το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι τελείως διαφορετικό και αυτό κοιτάμε από δω και πέρα».

Για τις διαφορές που θα έχει το παιχνίδι κυπέλλου από αυτό του πρωταθλήματος: «ο Παναιτωλικός έχει παίκτες αρκετά καλούς τεχνίτες γρήγορους, επομένως θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και από τακτική προσέγγιση και από θέμα ποιότητας αλλά αυτό που ζήτησα να ξεχάσουμε γρήγορα το ματς και να επικεντρωθούμε στο επόμενο».

Για την ατμόσφαιρα που ανέφερε: «μετά το γκολ ο κόσμος δεν μας βοήθησε θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα, ότι σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν τα πάντα από το 1’ μέχρι το 90’ θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, ξέρετε για τους παίκτες αυτό είναι ένα βάρος σε μία κατάσταση επιβαρυμένη και με νευρικότητα δεν πρέπει να μας επηρεάζει εμάς, αλλά όπως και να έχει στην έδρα μας, ο κόσμος μας είναι η δύναμή μας και τον θέλουμε δίπλα και στα καλά και στα κακά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P