Ζ. Παραθύρας: «Η Χερσόνησος θα πρωταγωνιστήσει στην Α1 ΕΠΣΗ-Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Για την μεταγραφή του στην Χερσόνησο και όχι μόνο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Ζήσης Παραθύρας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λιμανιού, ενώ έκανε ειδική αναφορά για το πέρασμα του από τον ΑΟΤ, όπου έζησε σπουδαίες στιγμές.

Παράλληλα έκανε αναφορά για το επίπεδο της Α1 ΕΠΣΗ, τις εντυπώσεις του για την Χερσόνησο αλλά και το πότε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει…

Για την απόφασή του να μετακινηθεί στη Χερσόνησο: «είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της Χερσονήσου, είναι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Α1 ΕΠΣΗ, μπορεί η απόφασή μου να ήρθε κάπως αργά, αλλά μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα, τόσο ο προπονητής, όσο και η διοίκηση και δεν μπορούσα να αρνηθώ».

Για τον ΑΟ Τυμπακίου, όπου αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια: «πιστεύω θα πάει πολύ καλά στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Έχουν μία πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως ο στόχος της παραμονής, θα επιτευχθεί. Η δυναμική της ομάδας, φάνηκε και στον αγώνα με τον ΠΟΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΟΤ που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και να τους ευχηθώ τα καλύτερα για το μέλλον».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ: «το επίπεδο είναι υψηλό, με πολλές ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους. Υπάρχουν στην κατηγορία παίκτες με ποιότητα και ίσως το πρωτάθλημα φέτος να είναι δυσκολότερο και από το περυσινό».

Για τους στόχους τους στην Α1 ΕΠΣΗ: «να πρωταγωνιστήσουμε, πιστεύω πως μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε, έχουμε καλή ομάδα και είμαι αισιόδοξος».

Για το πότε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα: «Είμαι έτοιμος, ο προπονητής θα αποφασίσει πότε θα αγωνιστώ αλλά νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα άμεσα και πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα και θα πάμε καλά».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στη Χερσόνησο: «είναι πολύ καλές, υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, καλά παιδιά και παρά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ, έγινε η αυτοκριτική και θέλουμε πλέον τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ για να ξεχαστεί το βαρύ αποτέλεσμα. Η ήττα αυτή, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας, να το ξεπεράσουμε και να επανέλθουμε στις νίκες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P