Αντ. Μανιούδης: «Ήταν ένα σημαντικό βήμα, να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία»

Ο εκ των αρχηγών της Τυλίσου και «ψυχή» της ομάδας Αντώνης Μανιούδης, μίλησε στο GRANDSPORT, για τη νίκη στη πρεμιέρα κόντρα στην Αγία Βαρβάρα, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο την Παλιανή.

Η Τύλισος, επικράτησε στην πρεμιέρα της Α2 ΕΠΣΗ (0-1) της Αγίας Βαρβάρας εκτός έδρας, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να τονίζει μεταξύ άλλων πως ήταν ένα σημαντικό πρώτο βήμα στο πρωτάθλημα, ενώ αναφορικά με το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, τόνισε πως ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να συνεχίσουν με την ίδια νοοτροπία και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Για τη πρεμιέρα και τη νίκη κόντρα στην Αγία Βαρβάρα, τόνισε: «είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας και το θετικό αποτέλεσμα που καταφέραμε να αποσπάσουμε σε μια δύσκολη έδρα. Δείξαμε χαρακτήρα, αφοσίωση και συγκέντρωση και όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, επιβεβαιώνοντας τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Ήταν ένα σημαντικό πρώτο βήμα στο πρωτάθλημα, αλλά γνωρίζουμε ότι η σεζόν είναι μεγάλη και αυτό είναι μόνο η αρχή».

Για το παιχνίδι με την Παλιανή, πρόσθεσε: «Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μπροστά στους φιλάθλους μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να τους κάνουμε υπερήφανους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P