Γ. Κίσσας: «Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε»

Ο Γιώργος Κίσσας μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το 0-0 με τον Ηλυσιακό.

Στη συνέντευξη τύπου, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, και νομίζω αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε κάπως νωθροί. Δεν θεωρώ ότι δείξαμε πως δικαιούμασταν κάτι στο πρώτο μέρος, ο αντίπαλος ήταν σαφώς καλύτερος.

Από εκεί και πέρα, αλλάξαμε πολλά στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι το παιχνίδι χωρίστηκε σε δύο ημίχρονα: το πρώτο ανήκε στον αντίπαλο, ενώ στο δεύτερο κυριαρχήσαμε εμείς. Δεν θυμάμαι να απείλησε ο αντίπαλος πέρα από μια φάση προς το τέλος. Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε όσα δουλέψαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην προπόνηση. Σε κάποια σημεία τα πήγαμε καλά, σε άλλα όχι.

Έχουμε ακόμα πολύ χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε. Είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά, τόσο σε ηλικία όσο και γιατί αρκετοί ήρθαν φέτος. Προσπαθούμε και δουλεύουμε σκληρά κάθε εβδομάδα. Θέλω να δούμε αυτή τη δουλειά να αποδίδει στο γήπεδο, γιατί, όπως είπα, αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα σήμερα και σταθήκαμε αρκετά καλά.

Δεν είχαμε, ούτως ή άλλως, κάποιο άλλο παιχνίδι με ομάδα Γ’ Εθνικής, εκτός από το Κύπελλο. Οπότε, για εμάς αυτό ήταν ένα πρώτο τεστ για να πάρουμε μια εικόνα. Τώρα ετοιμαζόμαστε για τη δύσκολη συνέχεια με τα απαιτητικά παιχνίδια που έρχονται. Πρέπει να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P