Ηλ. Κολοβός: «Γνωρίζαμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα»

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά το 0-0 με τον ΑΟΑΝ, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ΑΟΑΝ, ενώ παράλληλα, υποστήριξε πως τη περίοδο αυτή, δεν είναι καμία ομάδα έτοιμη.

Στις τοποθετήσεις του στη συνέντευξη τύπου, τόνισε: «Αν το αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το πω. Αυτό, γιατί θεωρώ ότι κατά τη διάρκεια του 90λεπτου είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ενδεχομένως να μην ήταν οι πιο κλασικές, αλλά πιστεύω ότι τουλάχιστον μία από αυτές θα έπρεπε να καταλήξει γκολ.

Γνωρίζαμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ο συνάδελφος, νεαρός προπονητής με φρέσκες ιδέες, μας είχε προϊδεάσει ότι θα παίζαμε απέναντι σε ένα σύνολο που ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο. Αυτό το συζητούσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και με τη διοίκηση της ομάδας, ότι οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και κρύβουν παγίδες.

Καμία ομάδα, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν είναι έτοιμη αυτή την περίοδο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για σταθερότητα στην απόδοση. Από εδώ και πέρα, πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά, τι πρέπει να βελτιώσουμε και τι κάναμε σωστά, ώστε να το ενισχύσουμε. Στη συνέχεια, θα επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P