Τρ. Δέλλας: «Πήραμε έναν βαθμό που μας κρατάει ψηλά στην βαθμολογία»

Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι έκανε στην συνέντευξη τύπου ο Τραϊανός Δέλλας.

Το σχόλιο του για το παιχνίδι: «Ποιοτικά δεν ήταν καλό παιχνίδι από την μεριά μας τουλάχιστον, σίγουρα νομίζω ότι οι παίκτες μπήκαν εκνευρισμένοι ειδικά στα πρώτα λεπτά δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, το γήπεδο δεν μας βοήθησε σε αυτό.

Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας δημιουργήσει προβλήματα με άμεσο παιχνίδι, δεύτερες μπάλες, κάπου εκεί θα ήταν δύσκολο και για εμάς να ανταποκριθούμε σε αυτό το κομμάτι. Τα παιδιά προσπάθησαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, αυτός ο εκνευρισμός έγινε και με κάποια σφυρίγματα του διαιτητή.

Στο δεύτερο μέρος νομίζω ότι πριν καν μπούμε στο γήπεδο μπήκε ένα καταπληκτικό γκολ και ενώ φαινόταν ότι δεν μπορούμε να αντιδράσουμε σε αυτό το γκολ, προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να κρατήσουμε την μπάλα, ο αντίπαλος οπισθοχώρησε και έτσι ήρθε το γκολ στις καθυστερήσεις τον βαθμό που βάση εικόνας νομίζω ότι εκεί θα πήγαινε στο γκολ, στην ισοπαλία, γιατί είναι η μορφή αυτών των παιχνιδιών που κυλούν έτσι με πολλές καθυστερήσεις, από την στιγμή που μπήκε το γκολ και δύσκολα μπορεί να βρει μια ομάδα ρυθμό.

Όπως και να χει, αν θέλω να βρω ένα θετικό, οι παίκτες δεν παράτησαν το παιχνίδι, το πάλεψαν μέχρι το τέλος και πήραμε αυτόν τον βαθμό που μας κρατάει ψηλά στην βαθμολογία»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P