Πρώτη νίκη για τον Ζαρό απέναντι στον Μαραθώνα

Ο Ζαρός έκανε μια απίστευτη εμφάνιση στην πρεμιέρα της Α2 ΕΠΣΗ και κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Μαραθώνα.

22/09/2024-16:00
Α2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 1
Ημίχρονο: 2-0
ΖΑΡΟΣ
5
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
2
Τελικό
ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γκολ
Γκολ (με πέναλτι)
10'
Αυτογκόλ
13'
 

Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο για τους περσινούς πρωταθλητές της Α2 ΕΠΣΗ όπου κατάφεραν με πέναλτι του Παντελίδη στην αρχή του αγώνα να κάνουν το 1-0. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και από τις δύο ομάδες με τον Ζαρό να ξαναχτυπάει λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με αυτογκόλ του Πατελάκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Ζαρός μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε στο 47′ μετά από τετ-α-τετ του Φραγκεδάκη να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Ο Μαραθώνας πίεσε και κατάφερε με την κεφαλιά του Βατσινά και την ατομική προσπάθεια του Γιώργου Σταματάκη να μειώσουν σε 3-2, 20′ λεπτά περίπου πριν την λήξη του αγώνα.

Το σύνολο του Μάκη Λυκούδη και πιο συγκεκριμένα ο Στρατηγάκης, είχε δυο οριζόντια δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο με εκτελέσεις φάουλ. Ο Μαραθώνας πίεσε για την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Φραγκεδάκη και τον Φουντουλάκη να σκοράρουν από ένα ο καθένας, σημειώνοντας το τελικό 5-2 για τους περσινούς πρωταθλητές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P