Στην Λιβαδειά για το δεύτερο «διπλό» της σεζόν

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται σήμερα το μεσημέρι από τον Λεβαδειακό με στόχο να «ξεκινήσει» με το τρίποντο το απαιτητικό πρόγραμμα της συνέχειας.

Με στόχο να συνεχίσει τις νίκες, μετά την επικράτηση επί του Άρη στο «Γεντί Κουλέ», θέλει ο ΟΦΗ, που θα φιλοξενηθεί από τον Λεβαδειακό για την 5η αγωνιστική της Super League. Ο Όμιλος έχει μπροστά του ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα, που πρέπει να κάνει το «4 στα 4» αν θέλει να κοιτάξει πιο ψηλά φέτος, αφού μετά την Λιβαδειά παίζει με τον Παναιτωλικό σε κύπελλο και πρωτάθλημα στο Ηράκλειο και μετά με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, προτού φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική.

Στην Λιβαδειά δεν έχει ταξιδέψει ο Χουάν Νέιρα, που συνεχίζει να απουσιάζει, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ενώ εκτός έμειναν και οι Ναούμοφ, Γιορδάν Σίλβα, Μπάουμαν και οι «μικροί» Θεοδοσουλάκης, Φανουράκης, Φαϊτάκης, Κώστας Χνάρης, Σημαντηράκης και Αδαμάκης.

Η αποστολή για την Λιβαδειά: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδης, Μπόρχα Γκονθάλεθ, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος, Ριέρα, Μπαΐνοβιτς, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Σαλσέδο, Φούντας, Νους, Σενγκέλια, Γιούνγκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P