Δυνατό φιλικό στο Σκουρέλλου, κέρδισε δύσκολα ο Άγιος Ιωάννης

Με επτά γκολ και σκορ 3-4 υπέρ του Αγίου Ιωάννη ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση των Νέων Ηροδότου στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Ο αγώνας στο Σκουρέλλου είχε μεγάλο ενδιαφέρον από την αρχή, με πολλές φάσεις και ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Ο Άγιος Ιωάννης ήταν αυτός που «χτύπησε» πρώτος με το σουτ του Χαλκιαδάκη, κάνοντας το 0-1. Ο Ηρόδοτος πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει λίγα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου με την σέντρα σουτ του Ντάνα να καταλήγει στα δίχτυα του Ταμιωλάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με το κερδισμένο πέναλτι του Αγίου Ιωάννη στο 60’ και τον Ταμιωλάκη να αποκρούει φανταστικά. Ο Άγιος Ιωάννης δεν σταμάτησε εκεί και σκόραρε με τον Δημήτρη Τσαφαντάκη, για το 2-1. Η ομάδα του Σάκη Γεωργόπουλου δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε δέκα λεπτά πριν την λήξη με το τέρμα του Ζυγούρη στην επαναφορά.

Πέντε λεπτά χρειάστηκε ο Άγιος Ιωάννης για να σκοράρει τα δύο τελευταία του γκολ με τον Κώστα Τσαφαντάκη να κάνει το 2-3 και τον Θ, Σταματάκη το 2-4. Ο Αμπαζάι κατάφερε λίγο πριν την λήξη να μειώσει το σκορ σε 3-4 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Άγιος Ιωάννης: Πανασάκης, Γούργουλας, Κυπαράκης, Μαρινάκης, Χατζηιωάννου, Τσαϊνης, Αλατίκ, Τσιριντάνης, Χαλκιαδάκης, Τσαφαντάκης Δ, Μερμίγκης.

Έπαιξαν και οι: Τσαφαντάκης Κ, Σταματάκης Θ, Μίχος, Γιαγκιόζης, Βρυθιάς, Χουρδάκης, Τζανιδάκης.

Νέοι Ηροδότου: Ταμιωλάκης, Γ. Καραταράκης, Ντραγκότι, Μπλεδάκης, Γ, Παπαδάκης, Κεφαλούκος, Ντάνας, Σπάτα, Αμπαζάι, Καράπαπας, Κυπριωτάκης.

Έπαιξαν και οι: Κουρουγκιαβούρης, Ζυγούρης, Εριτσόπουλος, Σουκούλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P